aanmelden Reunie 2011 (24-26 juni)

Aanmelden voor de Reunie 2011 van Grand Bru’ers kunt u doen door even een mailtje te sturen aan info@grandbru.be

U kunt hierbij aangeven met hoeveel u komt, hoe lang u denkt te blijven (want op tijd weer vertrekken blijft moeilijk op Bru), hoe u wilt verblijven (hotel of camping), etc.

Als we de eerste geluiden volgen, kan het wel eens ouderwets gezellig worden!!

2 reacties

  1. caspar said,

    21 februari 2011 bij 7:38 pm

    ik zal is eventjes me neusje bij zeer oude Gangers, Grand-Bru gasten nagaan. Ik ben nl. benaderd via Maurits van Bouwdijk-van Bastiaanse, een achterneef , van dhr. toendertijd, een neef van wijlen Michiel. Ik krijg gelijk weer huilbuien als ik denk aan toen. Michiel, die toen overleed, mijn beste vriend. Hij was de “beoogde” opvolger van zijn vader en moeder. We hadden destijds alles eigenlijk geregeld. Michiel, zou de buitendienst op zich nemen, en ik hotel en de rest. Zo was afgesproken, financieel was alles al op papier gezet, toen dat vreselijke ongeluk met hem , waarbij zijn vader en andere betrokken waren. Als ik daar aan terug denk, je krijgt gelijk, niet te noemen vervelende “jankbuien”. Ik ben uiteraard nog vele blije jaren op Grand Bru geweest. zelfs op Petit Bru, zoals ome FRans dat benoemde, in die oude boerderij, waar we verbleven, later omgebouwd. Och ik kan zo veel meer vertellen. Ik of me moeder hebben nog een dia, foto hoe vroeger de oude slagboom bij de ingang naast de speeltuin eruitzag. 2 maanden geleden nog gezien. Ik heb dit plekje als het ware in me hart opgeslagen, maar het is verloren gegaan…….. me vriend Michiel,,,,,,, ongelovelijk.
    Ik heb nog een asbak van Grand Bru waarin ik me sigaretten dagelijks doof, een oude sticker op het raam bij mijn ouders.
    U kunt me benaderen voor meer informatie als u wenst, namens mij kunt u nl. vele “ogen” openen, helaas niet meer van diegene die overleden zijn zoals:
    Miep Wennen

    U roept en de wil zal geschieden.

    Caspar Roland

    ps. Heel erg lang heeft ene Sylvia bij jullie gewerkt. En uiteraard de gebroeders de Jong, van Martin die er nog woont., volgens mij

  2. Roeland Valkenburg said,

    12 februari 2011 bij 6:27 pm

    Ja, ik kom zeker met mijn vrouw, Ineke! Wij zijn oud personeel vanaf 1960 tot 1967! Daarna altijd weer als gast gekomen!
    We komen met een tourcaravan een paar dagen verblijven!
    succes met de reunieorganisatie!
    Roeland


Plaats een reactie